Miranda Notenboom, Hoeksedijk 61, 3299 AD Maasdam
info@mirandanotenboom.nl
0651 - 642774

Mediator

Wie ben ik

Mijn naam is Miranda Notenboom. Geboren en getogen in Maasdam, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik heb als mediator de opleiding tot MFN register mediator doorlopen (kwaliteitsregister voor mediators). Dit betekent dat u gegarandeerd bent van ondersteuning van een professionele mediator. Daarnaast heb ik ook de specialisatie opleiding tot familie mediator doorlopen.

Mediator Hoeksche Waard

Mediator is in Nederland geen beschermde titel. Dit houdt in dat iedereen zich mediator mag noemen.  Een MfN-gecertificeerde mediator is wel een beschermde titel. Zo bent u gegarandeerd van ondersteuning van een professionele mediator van hoge kwaliteit. Daarnaast heb ik ook de specialisatie opleiding tot familie mediator gevolgd.

Mediation

Ik zie het als een uitdaging om partijen die in een crisissituatie zijn beland handvatten te bieden, zodat er snel een dragelijke situatie kan worden gecreëerd. Ik heb passie voor mijn vak, ben actief betrokken en beschik over een no-nonsense houding. Mijn stijl is zakelijk met een praktische insteek, ook een grapje moet kunnen als de situatie dit toelaat. Ik ondersteun de partijen om in gesprek te komen. Wanneer de communicatie is hersteld kunnen partijen tot afspraken komen die voor beiden goed voelen. Het geeft een goed gevoel als partijen zelf tot een duurzame oplossing komen, waar beide partijen achter staan.

Telefoon: 0651 - 642774
Hoeksedijk 61, 3299 AD Maasdam
Spring naar werkbalk