Miranda Notenboom, Hoeksedijk 61, 3299 AD Maasdam
info@mirandanotenboom.nl
0651 - 642774

Kosten

Wat kost mediation?

De mediation vangt altijd aan met een gratis kennismakingsgesprek met beide partijen van circa een half uur. Tijdens dit gesprek wordt een algemene toelichting gegeven over mediation en over het te volgen proces. Tevens wordt kennis gemaakt om te ontdekken of u vertrouwen heeft in de mediator.

Mediation

Indien u beide besluit mij als mediator in te schakelen wordt het honoraria berekend volgens een uurtarief en wordt dus niet afhankelijk gesteld van het bereiken van een oplossing. Dat uurtarief is voor particulieren 125 euro excl. BTW. Dit tarief is lager dan het gemiddelde tarief voor mediation. Het uurtarief voor bedrijven is 175 euro excl. BTW.  Voor groeps- of teammediation wordt afhankelijk van de groepsgrootte besloten om eventueel met twee of meer mediators te werken en wordt een hoger tarief gerekend.

Miranda Notenboom

Naast de mediationgesprekken zelf wordt, indien nodig, ook tijd voor voorbereiding, tussentijds contact en verslaglegging gerekend. Indien voor de gesprekken reistijd is vereist wordt 50% van de reistijd in rekening gebracht. Voor reiskosten wordt € 0,30 per kilometer (excl. BTW) gerekend (op basis van anwb routeplanner). Externe kosten (zaalhuur bijvoorbeeld of inschakelen van deskundigen) worden doorberekend.

Telefoon: 0651 - 642774
Hoeksedijk 61, 3299 AD Maasdam
Spring naar werkbalk